OVERZICHT VAN ACTIVITEITEN IN DE OPEN HOF

Bruiloften, partijen, vergaderingen en leuke activiteiten, zalencentrum. De Open Hof in Lent is hèt adres voor kleinschalige bijeenkomsten. In het verleden werden er vooral activiteiten vanuit de nabijgelegen kerk georganiseerd. Er vinden nog steeds activiteiten plaats, maar de De Open Hof is sinds een aantal jaren ook voor allerlei anderen activiteiten te boeken.

AGENDA

OVERZICHT VAN ONZE VASTE AFSPRAKEN
Tijd:MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
10:00Gym voor ouderen
12:30Warm buffetWarm buffetWarm buffetWarm buffetWarm buffet
14:00Zangkoor
Caecillia
17:00
19:00BridgenNon Kozakken koor (iedere 14 dagen) Afwisselend met Bridge
20:00ToneelZangkoor Young at Heart

ONZE VASTE GASTEN

Toneelvereniging Nieuw Leven Lent

Ooit begonnen toen de televisie nog in de kinderschoenen stond, zijn we nog steeds, in het digitale tijdperk, volop bezig met het instuderen en uitvoeren van prachtige toneelstukken!
Onze enthousiaste leden, uit Lent en omgeving, repeteren elke maandag om in het voorjaar en in het najaar met een nieuw stuk het publiek te vermaken en te ontroeren. Op onze website vindt u informatie over onze toneelvereniging Nieuw Leven Lent met onder andere aankondigingen over de voorstellingen, onze leden en het donateurschap. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de rijke historie van onze vereniging en kunt u foto’s van alle uitvoeringen bekijken.

Nieuw leden zijn altijd welkom, wilt u een keertje komen kijken laat het ons weten en mail naar info@toneelnieuwlevenlent.nl.

We wensen u veel lees- en kijkplezier, en begroeten u graag bij onze volgende voorstelling. Wilt u op de hoogte gehouden worden meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief

Bridge Club Lent

Bridgeclub Lent bestaat al ruim veertig jaar. Op dit moment telt de club zo’n dertig leden, onder wie veel beginnende spelers. We vinden het belangrijk om in ontspannen sfeer met elkaar te bridgen.

We bridgen op de dinsdagavond tussen half acht en elf uur. Het hele seizoen –vanaf ca. 1 september tot ca. 1 juni – spelen we competities. Daarnaast hebben we enkele keren per seizoen feestelijke drives, bijvoorbeeld de kerstdrive en de paasdrive. De avonden worden gehouden in De Open Hof in Lent (Pastoor van Laakstraat 40); daar is goede parkeergelegenheid.

Wilt u eens met uw bridgepartner een paar avondjes meespelen om de sfeer te proeven, dan bent u van harte welkom! U kunt zich opgeven bij de secretaris van de club: mevrouw Hilde van Koolwijk (h.van.koolwijk@hetnet.nl; tel. 024-3229649).

Tot ziens in Lent!

Zangkoor Young at Heart

Young at Heart is een koor dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap in de leeftijd van 40-60 jaar. Momenteel zijn er 35 leden, inclusief dirigent en pianist. Het koor is opgericht in 1966 en bestaat dus bijna 50! jaar. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 – 21.45 uur in De Open Hof, Pastoor van Laakstraat 40 in Lent.
Het repertoire bestaat o.a. uit musicalliedjes en popsongs. Daarnaast kent het koor een groot aantal kerkliederen.

Het verzorgt namelijk ongeveer twee keer per maand een viering in de kerk van Lent.
Ook treedt het koor op tijdens kerstconcerten, bruiloften en af en toe wordt er gezongen in een verzorgings- of ziekenhuis in de omgeving.
Daarnaast is er ook tijd voor veel gezelligheid in de vorm van een koorfeest en koorweekend.
Nieuwe leden zijn altijd welkom!
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Saskia Hendriks, tel. 024-3225399

Zangkoor St. Caecilia

Dit koor repeteert op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Open Hof, Pastoor van Laakstraat 40, 6653 CA Lent, tel: 024-3235421.
Tweemaal per maand verzorgt het koor de eucharistieviering op zaterdag of zondag in de St. Benedictuskerk.
Tevens verzorgen zij de zang bij uitvaartvieringen.

Dirigent
De heer Etienne van Houdt,

Correspondentie: Voorzitter
Mevrouw Diny Niessen,
Bloemenhof 12,
6663 BL Lent
Tel: 06-48737635

Non Kozakkenkoor

Het Non Kozakkenkoor is een mannenkoor geworteld in Lent, gemeente Nijmegen. Het koor is op 6 september 1986 opgericht door een groep “Lentse” vrienden.

Door de jaren heen is het nonkozakkenkoor gegroeid van 15 naar 74 leden afkomstig uit de hele regio, maar de vriendschappelijke onderlinge band is nog steeds één van de wezenskenmerken van het koor.

De naam Non Kozakkenkoor is destijds met een knipoog gekozen en hoewel het koor ook wel een aantal Slavische liederen zingt, heeft het verder een breed en voor het grootste deel meerstemmig repertoire. In het menu staat een verwijzing naar het repertoire aangegeven.

Het Non Kozakkenkoor streeft er naar een aantal malen per jaar op te treden, waarbij een optreden in een verzorgingshuis of andere sociale instelling in het voorjaar en de deelname aan het tradionele Kerstconcert in Lent vaste programmapunten zijn.

Voor meer informatie: Website Non Kozakkenkoor