RIJSTTAFELS | DE OPEN HOF LENT

De Open Hof in Lent heeft haar rijsttafels vernieuwd!

Wilt u een bedrijfs- of familiefeest organiseren?

Een Indische rijsttafel biedt u de gelegenheid om al uw gasten te laten genieten van de authentieke Indische keuken en Molukse specialiteiten.

De rijsttafel is een combinatie van rijstschotels en bijgerechten uit de Indische keuken, ontstaan in Nederlands-Indië, aangepast aan de Europese smaak. Er zijn veel verschillende gerechtencombinaties mogelijk zoals babi ketjap, saté ajam en sambal goreng. Daarbij kan kroepoek, atjar en seroendeng geserveerd worden om het een rijsttafel te maken. De gerechten komen uit alle delen van Indonesië.

Wij serveren deze rijsttafels voor groepen vanaf 20 personen, de genoemde prijzen zijn per persoon (p.p.)

De Open Hof Lent | Pastoor van Laakstraat   40 |  6663 CA Lent 

Telefoon 024 323 5421 | Mobiel: 06 23  716 161

Wilt u meer informatie of een reserveringsaanvraag doen?

Rijsttafel 1

Nasi goreng (gebakken rijst)

Vlees

  • Indisch Rundvlees (gekruid rundvlees met zoete melk)
  • Saté Ajam met pindasaus (kip saté)
  • Babi ketjap (varkens vlees in ketjap saus met kastanje champignons en walnoten)

Groente:

  • Sambal goreng boontjes ( licht gekruide boontjes)
  • Atjar (komkommer met tomaten en fruit – zoet zuur)

Bijgerechten

  • Kroepoek

€ 15.50 p.p.

( prijzen onder voorbehoud)

Rijsttafel 2

Nasi goreng of bami goreng

Vlees & Vis

  • Indisch Rundvlees (gekruid rundvlees met zoete melk)
  • Ajam ( kleine kippenpootjes)
  • Saté Ajam met pindasaus (kip saté)
  • Ikan bawal goreng kendari ( gemarineerde gebakken vis)

Groente:

  • Sambal goreng boontjes ( licht gekruide boontjes)
  • Urak arik kool (geroerbakte koolsoorten)
  • Atjar (komkommer met tomaten en fruit – zoet zuur)

Bijgerechten

  • Kroepoek
  • Rempejehe
  • Sambal goreng ketang

Nagerechten

  • Vanille ijs
  • Kokos cup cake met slagroom

€ 18.00 p.p.

( prijzen onder voorbehoud)

Rijsttafel 3

Voorgerecht

  • Tomatensoep

Hoofdgerechten

  • Nasi goreng & bami goreng

Vlees & Vis

  • Babi Rica (varkensvlees in sambal saus)
  • Babi ananas (varkensvlees in zoet-zure saus met ananas)
  • Ajam ( kleine kippenpootjes)
  • Saté Ajam met pindasaus (kip saté)
  • Ikan kembung met tjolo tjolo saus (makreel met groenten in ketjap saus op Molukse wijze)

Groente:

  • Sambal goreng boontjes ( licht gekruide boontjes)
  • Atjar (verschillende soorten groente in zoet zuur)
  • Komkommer met tomaten en fruit – zoet zuur)

Bijgerechten

  • Kroepoek
  • Rempejehe
  • Sambal goreng ketang
  • Emping

Nagerechten

  • Ijs
  • Spekkoek
  • Vruchtendrank

€ 20.50 p.p.

( prijzen onder voorbehoud)

Rijsttafel 4

Voorgerecht

  • Tomatensoep

Hoofdgerechten

  • Nasi goreng & bami goreng en evt. witte rijst

Vleesgerechten

Rund

  • Sambal goreng dengdeng kering (drooggebakken rundvlees)
  • Indisch rundvlees (vrij pittige smaak)

Varken

  • Babi base manis (zoet gekruid vlees)
  • Babi ketjap (met kastanje champignon en walnoten in ketjap saus)

Kip

  • Ajam ( kleine kippenpootjes)
  • Saté Ajam met pindasaus (kip saté)

Vis

  • Pepesan (vis met kruiden pasta)

Groente:

  • Sambal goreng boontjes ( licht gekruide boontjes)
  • Urik arik kool (geroerbakte koolsoorten)
  • Sambal goreng tahoe en tempé (met gedroogde visjes)
  • Zoet-zuur van komkommer met tomaten

Bijgerechten

  • Kroepoek
  • Rempejehe
  • Sambal goreng ketang
  • Emping

Nagerechten

  • Vanille ijs
  • Kwee lapis
  • Kokoswater

€ 26.50 p.p.

( prijzen onder voorbehoud)